Info

ROUTE 99 INFO

Route 99 is een groepsverblijfplaats voor jong en oud en voor grote en kleine groepen. Iedereen is welkom; jeugdverenigingen, wielerclubs, vrijgezellen, families, studenten, bedrijven, sportverenigingen, ...


                             "Route 99 is dus ideaal
                              voor groepen van 
                             10 tot 120 personen"


Voor kleine groepen is het mogelijk om slechts enkele ruimtes af te huren, voor grote bivakgroepen is het mogelijk om tenten bij te plaatsen op onze weide. Route 99 is dus ideaal voor groepen van 10 tot 120 personen.Naast het heuvelachtige landschap zijn er in de directe omgeving tal van activiteiten te beleven; zo ligt er tegenover Route 99 een adventure park, kan je gaan wandelen aan de Ninglinspo of de grotten van Remouchamps gaan bezoeken. Meer info via de link “Activiteiten”.


             "Wellnessruimte met een sauna,
              een infrarood sauna, jacuzzi, enz"


In Route 99 is alles voorzien voor een aangenaam verblijf; er is een industriële keuken om te koken en een eetzaal voor 150 personen. Hiernaast is er een gezellige zithoek voor kleinere groepen of als leidingskot.

Ruim sanitair: 7 aparte douches, groepsdouche, wasbakjes, 7 toiletten.
Er is ook een wellnessruimte met een sauna, infrarood sauna, jacuzzi enz.


                                             "de sleutel van Route 99 is een barcode"


Route 99 is  voorzien van een domoticasysteem via touchscreen die een aantal systemen automatiseren. Zo is de sleutel van Route 99 een barcode, worden energie standen in real time bijgehouden en kan je ter plaatse nog opties bijhuren zoals bijvoorbeeld  de wellnessruimte of een extra slaapkamer.


Meer details over onze infrastructuur, onze tarieven kan je vinden op de betreffende pagina’s.